Sund fødevareforretning

Orange Elevator, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Fyn og de sydfynske kommuner præsenterer: Sund fødevareforretning. Branche- og temaspecifikt forløb. NB: Afholdes online. 1 X 2 + 2 X 5 timer, mellem d. 23. februar og 22. marts.

Dette branche- og temaspecifikke forløb er målrettet dig, der allerede har udviklet eller er ved at udvikle et fødevareprodukt, og ønsker at skabe en sund forretning, hvad enten dit produkt skal sælges til et lokalt marked eller ud i den store verden.

Forløbet er for danske fødevare-iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du ønsker viden om hvordan bæredygtighed og stedbundne potentialer kan udnyttes, så du kan gøre dit fødevareprodukt til en oplevelse for kunden. Du ønsker konkrete og virksomme værktøjer til at styrke din produktudvikling og få dit produkt ud på markedet.

  • Få konkret inspiration til hvordan du kan bygge bro mellem fødevareprodukt og kundeoplevelse.
  • Få viden om hvordan du kan teste dit produkt, og lær at anskue din forretning og dit koncept fra kundens synspunkt.
  • Få redskaberne til at udvikle din fødevareforretning ved målgruppekendskab og samarbejde med lokale aktører.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning

Orange Elevator er eksperter i at udvikle bæredygtige strategier for virksomheder i fødevarebranchen. Inden for de seneste tre år har de undervist og rådgivet over 500 turisme- og fødevarevirksomheder fra hele landet, lige fra COOP til helt små lokale.

 

Event dage:

Starter
Slutter
23-02-2021 08.30
23-02-2021 10.30
11-03-2021 09.00
11-03-2021 13.00
22-03-2021 09.00
22-03-2021 13.00

Information

Landsdel
Fyn
Lokation
Online
Tilmelding lukket

Kontakt

Emil Ødegaard

Emil Ødegaard

Projektleder
Erhvervshus Hovedstaden

31684101