Store oplevelser, god forretning? –  sæsonbestemt turisme

Orange Elevator, Iværksætterdanmark, Erhvervshus Fyn og de sydfynske kommuner præsenterer: Store oplevelser, god forretning? –  sæsonbestemt turisme. Branche- og temaspecifikt forløb. På Sydfyn. 3 X 4 timer mellem 30/9 og 28/10. 

Dette branche- og temaspecifikke forløb er målrettet dig, der vil opbygge eller udvikle din turisme-forretning, så den kan tilbyde danske og udenlandske turister medrivende oplevelser hele året.

Forløbet er for danske iværksættere i turisme-branchen, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:  

Du ønsker viden om, hvordan du udnytter potentialerne i dit lokalområde i din markedsføring, og skaber levende fortællinger om din ydelse til både danske og udenlandske turister. Du ønsker konkrete og virksomme værktøjer, der kan løfte din idé og styrke dit koncept, så du kan tiltrække besøgende hele året. 

  • Få redskaberne til at styrke din kommunikation om din forretning og dens ydelser.
  • Få mulighed for at teste din idé eller dit koncept på potentielle kunder.
  • Få konkret viden om hvordan du bliver klar til markedet, og hvordan du kan skabe opmærksomhed om dit koncept, så din kundebase øges.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Orange Elevator er eksperter inden for oplevelsesøkonomi og turisme, og har undervist mere end 250 små og mellemstore turisme-virksomheder på tværs af hele Danmark. Deres motivation er at påvirke og hjælpe dem, der driver det danske turismeerhverv, og derigennem styrke dansk turisme generelt.  

Covid-19 retningslinjer: Der er ikke længere krav om at fremvise et gyldigt Coronapas. Vi anbefaler dog, at alle ikke-vaccinerede lader sig teste inden deltagelsen. Bemærk, at der i enkelte tilfælde kan være særlige regler, som fremgår, når du foretager tilmelding. På forhånd tak for din forståelse.    

 

Workshopforløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
30-09-2021 09.00 - 13.00
Sydfyn
07-10-2021 09.00 - 13.00
Sydfyn
28-10-2021 09.00 - 13.00
Sydfyn

Information

Landsdel
Fyn
Tilmelding lukket

Kontakt

Jonathan Broch Jacobsen

Vækstguide
Svendborg kommune

3017 4461

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.