Succes som madiværksætter - Bornholm

Kitchen Collective, Iværksætterdanmark og Business Center Bornholm præsenterer: Succes som madiværksætter.

Vil du have viden og håndgribelige redskaber til at gøre din idé konkret, teste dit forretningskoncept og nå ud til de første spisende mennesker? På workshopforløbet vil du arbejde med din forretningsidé og få kompetent sparring med eksperter og andre madiværksættere, som der er masser af plads til at netværke med. 

Forløbet er for alle danske madiværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

OBS: Forløbet afholdes fysisk på Bornholm. 

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage. 

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende: 

Du er spirende madiværksætter med en god idé, og er klar til at få den konkretiseret, så du kan begynde at teste den af på spisende mennesker. Du har lyst til at dele dine tanker og idéer på et tidligt stadie, imens du indgår i et lærende rum med andre, hvor vi deler erfaringer, og bistår hinanden i at blive morgendagens madiværksætter. 

  • Få forståelse for forretningsmodeller inden for madiværksætteri.
  • Du får håndgribelige og konkrete værktøjer til tidlig test og markedsvalidering.
  • Få indblik i de strategiske valg omkring markeder og prissætning.
  • Lær hvordan du med din virksomhed kan bidrage til at løse fremtidens sundheds- og bæredygtighedsudfordringer.

Du skal påregne cirka en times forberedelse imellem hver workshop. 

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning: 

Kitchen Collective sætter scene for madiværksætteriet, fordi de tror på, at madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem. De har konkret erfaring med at udvikle, sammensætte og afholde workshops for madiværksættere. Senest i programmet Greater Copenhagen Food Startup, hvor de over de sidste 4 år har mødt og hjulpet mere end 400 madiværksættere.

Fotokreditering: Agnes Saaby Thomsen for Kitchen Collective.

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
08-12-2022 09.00 - 16.00
Bornholms iværksætterhus, Gl Rønnevej 17 A Møbelfabrikken, 3730 Nexø
25-01-2023 09.00 - 16.00
Bornholms iværksætterhus, Gl Rønnevej 17 A Møbelfabrikken, 3730 Nexø

Information

Landsdel
Hovedstaden
Tilmeldingsfrist
06-12-2022 23.55

Forløbet finder sted følgende dage:

to. d. 08-12-2022 09.00 - 16.00
on. d. 25-01-2023 09.00 - 16.00

Kontaktperson

Lone Bentzen

Vækstguide
Business Center Bornholm

30701778

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.