Gode oplevelser = god forretning? – Springbrættet til din turismevirksomhed!

Creatrix Templates, Iværksætterdanmark & Læsø Turist- og Erhvervsforening præsenterer: Gode oplevelser = god forretning? – Springbrættet til din turismevirksomhed!

Få viden og værktøjer til at skabe en økonomisk bæredygtig og uforglemmelig turismeforretning. Hvad end du drømmer om at skabe den nye konkurrent til Tivoli, drive et badehotel i naturskønne omgivelser, sælge kajakkurser eller starte en cafe, så er dette workshopforløb lige noget for dig.

Hvem kan være med? Alle virksomheder, som har turister som kundegrundlag kan have glæde af dette workshopforløb. Det kan fx være cafe/restaurant, outdoorturisme, bed & breakfast, camping, kursuscenter/retreat, kunsthåndværk, hotel, oplevelser, gårdbutik og forlystelser.

Forløbet er nemlig for alle danske iværksættere som ønsker at arbejde med turisme, hvad enten det stadigvæk er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.  

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage!

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:

Du drømmer om at starte en turismevirksomhed eller har måske allerede startet din virksomhed op, men ønsker nu inspiration, sparring og udvikling af forretningsmodellen. På dette workforløb arbejder du direkte med at udvikle din egen forretningsmodel. Kurset består af inspirationsoplæg og workshop-arbejde med din egen virksomhed. 

  • Få helt styr på forretningsmodeller indenfor turismeområdet. Vi arbejder med målgrupper, personaer og udviklingstendenser i markedet.
  • Lær hvordan du markedsfører din ydelser og bliver top of mind hos dine kommende gæster. Vi arbejder med prissætning, markedsføring på budget og salg med fantasi og godt værtskab.
  • Få værktøjerne til at skabe en bæredygtig og levedygtig turismevirksomhed. Vi arbejder med bæredygtighed i værdikæden, ser på kundernes forventninger og hvordan du målrettet kan udvikle din virksomhed.

Der vil cirka være 1 times hjemmearbejde imellem hver workshop.

Dine guides på vejen fra god idé til god forretning 

Marina Mana Petersen er iværksættercoach med speciale i turisme, forfatter, forretningsudvikler, kunstner og underviser. Hun er ejer af konsulentvirksomheden Creatrix Templates og Drømmevirksomhed, hvor hun bl.a. løser opgaver indenfor forretningsudvikling og innovation i turismen. 

Fotokreditering: Destination Kystlandet, Sarah Green

 

Forløbet finder sted følgende dage:

Dato
Lokation
25-10-2022 15.00 - 18.30
Online
01-11-2022 15.00 - 18.30
Online
08-11-2022 15.00 - 18.30
Online
15-11-2022 15.00 - 18.30
Online

Information

Landsdel
Nordjylland
Tilmelding lukket

Kontaktperson

Jens Rulle

Vækstguide
LÆSØ KOMMUNE

93 92 99 40

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, startskema eller andet praktisk vedr. forløbet, så kontakt os på info@ivdk.dk.